Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusundan sonra işten ayrılmak sorun oluşturur mu?

ozhan1968

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Merhabalar 06.06.2018 tarihinde işe girdim bugün vergi indirimi için vergi dairesine başvurdum.%53 görme engeli raporum var

Sormak isteğim 1 hafta sonra işten çıkarsam vergi indirimi almamı olumsuz etkiler mi ?

Eminsiniz değil mi ?
Evraklar işlemdeyken işten çıkarsam çalışmıyorum diye vergi indirim belgesini vermemezlik yapmazlar mı ?

ozhan1968 Sıkıntı olmaz ben bir işte çalışırken başvuru yaptım. Sonra eksik evrak var dediler ki o iş yerinden ayrılmıştım o zaman farklı bir yerde çalışıyordum. Yeni çalıştığım yere gelsin diye yeni iş yerinden çalışma belgesi alıp vergi dairesi verdim eksik evrak için yazı yazdırdım. Bu arada bu iş yerinden de ayrıldım. Şuan çalışmıyorum. Dün daha önceden yazdırdığım yazıyı hastaneye teslim ettim vergi indirim sürecini tamamlamak için onlar vergi dairesine gönderiyorlar. Yani uzun lafın kısası herhangi bir sorun olmuyor. Tek önemli şey eski iş yerinizden çalışma belgesi alıp verdiğiniz için vergi indirimi o iş yerine gider.

Teşekkürler birde merak ettiğim nekadar zamanda çıkar vergi indirimi belgem ve nerden takip edebilirim ?

Selam Ankara'ya gönderilen raporun akıbetini nasıl öğrenebilirim, şimdiden teşekkürler

Aydın'dan gönderdim

pircihan

0312 415 3205 --0312 415 3206 numaralı telefonlardan öğrenebilirsiniz
ozhan1968

vergi indirimi başvurusu için çalışıyor olmak şartı mevcut. çünkü kanunen tüzel kişiler aracılığı ile başvuru yapıyorsunuz. sonuçta işyerine resmi yazıyla tebliğ ediliyor. siz başvurunuzu yaptıktan sonra işten ayrılabilirsiniz. ancak vergi indirimi yazınız başvuru yaptığınız işyerine gelecektir.

Üst Alt