Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusunu yaptıktan sonra işten çıkarıldım. Heyete girmeli miyim?

muhabetci

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
ben 3 ay özel bir şirkette calısıyordum. engelliyim engellim büyük is yerinden calısma belgesi alıp vergi dairesine basvurdum.
sabah heyete girecektim ki isten cıkdıgımı ögrendim.

vergi indirimi almak kolay deyil sizce yinede heyete girip islemlerimi tamamlasam sonuç ala bilirmiyim proplem cıkarırlar mı

allah nasil bilirse öyle yapsın özel sektörün isi bu :( iste abi nerde kadro hayal oldu

ne olur allah icin bir yol gösterin yapanlar bilenler yinede heyete girip rapoprumu göndersem mi ???

sen heyete gir alıcagın rapor önemli başvururken defterdarlıga calışı yordun heralde işyerinden kagıt götürdün bir problem olmaz sen gir heyete cıkan rapor önemli daha sonra eski işyerinden yada defter darlıktan raporun sonucunu ögrenirsin cıkarmaları problem degil alcagın rapor önemli %40 ve üzeri rapor alırsan cıkarılmanın bir önemi yok sen işlemleri bitir heyete gir

Üst Alt