Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi başvurusunun daha kolay bir yolu yok mudur?

tuzlukurabiye

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
geçen sene işe başladığımda vergi dairesine gittim ve vergi indiriminden yararlanmak istediğimi söyledim.onlarda benden raporumu işyerınden calıştıgıma dair belgeler felan istediler hepsini tamamlayıp gittim. başvurumu aldılar ve uc ay sora tarafıma mektup geldi raporumu kabul etmediklerini onların istediği hastaneden almam gerektiğini belirten bir mektup . bir senedir hala vergi indiriminden yararlanamıyorum .şimdi vergi indirimi için tekrar müracat edicem ama daha kolay bir yolu yokmudur bunun ve acaba geriye dönuk bır senelik bana ödenmeyen o miktarıda alma şansım varmıdır acaba

bazı kurumlar,direkt vergi indiriminden yararlandırıyor.işe giriş raporunu,vergi indirimi içinde kullanıyorlar.

Firmaların defterdarlık onayı olmadan vergi indirimi uygulaması uzulsüz bir durum. Bilmeden hata yapıyorlar...

Maliye sağlık kurulunun kabul edeceği bir rapor ve diğer evraklarla defterdarlığa başvuru yapmaktan başka yol yok maalesef.

Defterdarlık onayı olmadan gelir vergisinden istisna uygulamak usulsüzlüktür. Maliye fark ettiğinde yüzde yüz ceza uygular.

Üst Alt