Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi belgem geldi, üzerinde bir tarih yazmıyor..?

akin6075

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sayın bülent bey size sorum vergi indirimi ile.ilgili.ben eylül 2013 itibari ile vergi indirimi aldım iş yerime geldi yanlız bana sadece fotokopisini verdiler.aslı onlarda kaldı sanırım süresiz şünkü hiçbir tarih yazmıyor.yüzde 60. 2ci.derece vergi indirimi yararlanır diyor sizce süreklimi ve işyerim bana aslını vermedi sorun olurmu.

sorun olmaz vergi indirim farkı alırsınız maaşınıza yansıtırlar emekli lik işine yarar hayırlı olsun

sürekli işaretliyse zaten daha gerek yok bazı arkadaşalr 3 derece alıyor 2 yaapyım derken raporuyla oynuyor hiç alamıyor benim sürekli 3 derece şimdi çıksam 2 derece alırım ama ne gerek var vergi iyiymiş tüm devlette görünüyor engelli olduğun bende normel rapor vardı vergi aldım geçen sene oy kulanırken bile engelisin öne gel deiler nerden biliyorlarsa dmekki devlete geçiyor vergi alınca

Vergi indiriminden emekli olacağım zaman hangi evrakları istiyorlar....

Teşekkürler.kelebekk.(YANLIZ BENİM VERGİ İNDİRİMİ KAĞIDIMIN ASLI ÇALIŞTIĞIM ŞİRKETDE EMEKLİ OLACAĞIM ZAMAN BİR SORUN OLURMU.SGK ASLINI İSTERMİ...?

Aslını alsanız iyi olur. Ama emeklilik açısından bunun hiç bir önemi de yok aslında. Çünkü emeklilik başvurusu yaptığınızda zaten SGK bir yazı ile durumu Maliye'ye soracak ve oradan teyit alacak (sizde bir nüshanın olup olmamasına bakmayacak bile)

aslı maliyede kalır size ve işyerinize gelen bir nüshası.

hastane bana ıkı sefer yuzde ellı ıkı rapor verdı süreklü biri 2007 de diğeri 2011 yılında maliye 52 oranımı yuzde 36 düşürdü bu şartlarda ne tür yol izlemem lazım bilgisi olan varmı emekliliğime 7 yılım kaldı

2012 den sonra yeni rapor oranları düşürüldü o yüzden maliye düşük rapor vermiştir.

Üst Alt