Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi belgesi almak için nasıl bir yol izlemeliyiz?

doğaadamı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
ben 2010 yilinda vergi indirim belgesi almak icin başvuru yaptim,raporum %18 den ,%15 e dusurulmus.1 yillik sureli olarak verilmis bir rapordu.2013 yilinda baska bir amacla kurum sevki ile aldigim isitme sorunumdan dolayi % 40 ,bel fitigi ,boyun fitigi ve gozden rahatsizliklarim belirtilmis fakat onlara bir yudelik verilmemis.ben tekrardan vergi indirim belgesi basvurusu yapmak istedim .vergi dairesindeki çok bilmiş memurlar tutturmuşlar sen % 15 almissin.yapacagimiz birsey yok diyorlar.maliye bakanligina itiraz dilekcesi vereceksin dediler.2010 da verilen raporda 1 yil sureli oldugunu soyledim.bizdeki bilgiler suresiz oldugunu ,bir sure yazmiyor dediler.basvurunu kabul edemeyiz dediler.bu durumda nasil bir yol izlemeliyim.yardimlariniza ihtiyacim var.ACİL

İtiraz edecek bişey yok ki. Yeni bir rapor almışsınız ve bu raporla yeniden vergi indirimine başvurmak istiyorsunuz. Bence raporu kabul etmek zorundalar. Oradaki şefe çıkıp konuş bence.

Eğer kabul etmezlerse, özelge talebinde bulunun (yani kabul edilip edilmemesi gerektiğine dair gelirler idaresi başkanlığı'ndan resmi görüş isteyin): Özelge Sistemi

Üst Alt