Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi belgesinde sakatlık indirimi yazıyor olması normal mi?

e.kılıç11

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Merhaba , Vergi indirimi başvuru için defterdarlıktan gelen işyerime gelen raporda 3.derecen sakatlık indiriminden faydalandırılması gerekir yazıyor. Benim sormak istediğim şey sakatlık indirimi yerine vergi indirimi yazması gerekmiyormu ??

Hocam Bir sorum daha ben işitme engelliyim engelli raporumu 2 yılda bir alıyorum sürekli vermiyorlar sormak istediğim vergi indirimi başvurusu bir kerelikmi benim rapor süresi bitince defterdarlıktan hastahaneye sevk bildiriside gelmiyor bazılarına geliyormuş

Vergi indirimi başvurunuz "sürekli" olarak onaylandıysa tekrar vergi indirimi için başvuru yapmanıza gerek yok..

hocam belgede sürekli ya da süreli gibi bir şey yazmıyor 3 senedir bir bildiride gelmedi

Kontrol tarihi yoksa vergi indirim belgenizde süreklidir.

kontrol tarihide yazmıyor hocam teşekkürler yardımcı olduğunuz için

vergi indiriminin süreli olup olmadığını nerden öğrenebiliriz Benim vergi indiriminde süreli ya da sürekli yazmıyor Sakatlık indiriminden faydalandırılması gereklidir yazıyor. Ancak engelli raporum süreli veriliyor.Vergi indirimimdemi sürelidir acaba 4 senedir bir bildirimde gelmedi.

Raporun süreli olup olmamasının hiç bir önemi yok. Önemli olan vergi indirim hakkında bir süre kısıtlamasının olup olmadığı. Bu kısıtlama yoksa, vergi indirim hakkı sürekli demektir...

vergi indirimi belgemde süre kısıtlaması yok sağolasın OturanBoğa abi yardımcı olduğunuz için

Üst Alt