Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi derecesi emekli olunca maaşta fark yaratıyor mu?

Konular
91
Reaksiyonlar
0
ben ikinci dereceden vergi indiriminden faydlanıyorum.ikinci dereceden birinci derecede vergi indiriminden faydalanırsam .emekli olduğum zaman maaşta bir farkı varmı maaşta ikinci derece ile birinci derece arasında fark varmı

yatırılan prim ve baglanma oranı emekli maaşına etki eder 1-2-3 sadece kademeli olarak daha erken emekli olmak için yarar saglar maaşa etki etmez

Ali,

raporunu gelirler idaresine posta yoluyla gönder.(0312 3122771)bu numaradan sonucunu takip edebilirsin.iş yerinden de öğrenebilirsin..hemşerim..geçmiş olsun

o halde önce raoor almam gerekli ...ben malülene başvurdum heyet günümü bekliyorum malulen zor deniyor olamazsam bu yolu tercih edeceğim 4200 prim günüm var yüzde kaç rapor almam gerekli? labrador hangi gelirler idaresine postalayacağım alacağım raporu acaba?

sadece bir hastalık veya sakatlıktan % 60 oranda raporun ankaradan onaylanırsa malulen emekli olursun..ankara gelirler idaresine posta yolula göndereceksin...o tel.numarasından detaylı şekilde öğrenebilirsin................geçmiş olsun.............

Merhabalar

Malulen emekli olmak gerçekten zor eğer rapor alabiliyorsanız ve sigortalılık süreniz ve prim günleriniz fazla ise erken emeklilik için vergi dairesi aracılığı ile vergi indirimi alarak erken emekli olmayı denemek daha mantıklı. Ayrıca neticesinin olumlu sonuçlanması daha yüksektir.
Geçmiş olsun

Üst Alt