Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi devam ederken tekrar başvuru yapılabilir mi?

Volkano80

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
29
arkadaşlar merhaba,

daha önce 2 yıl süreli rapor & 2 yıl süreli vergi indirmi almıştım ve bu süre bir kaç ay sonra dolacak. ilk başlarda düşüncem emekli olmaktı ancak şuan kararsızım tekrar rapor için başvuru yapıcam ancak vergi indirimi için bekleme süresi 10 ayı bulmaya başladığından hali hazırdaki vergi indirmim devam ederken tekrar başvuru yapabilir miyim, yoksa vergi indirminin bittiği günümü beklemem gerek?

daha önce bu durumla karşılaşan oldu mu?

teşekkürler.

tekrar merhaba, flood yapmak istemezdim ancak kimse yazmayınca konuyu uplamak istedim.
vergi dairesine gidecek fırsatım olmuyor, hiç kimsenin bu konuda fikri yok mu?
1 kişi bile bunu hiç sormadı mı denemedi mi? yada herkes öğreneceğini öğrenip gerisini sallamıyor mu?

Vergi indrimi

Volkano80

Raporun süreli olduğu için yenilendigin gibi vergi dairesine vermelisin ki boşluk olmasın solnuclananakadar ancak yetiştir

Ben bir sene bitime zaman vardı ynisiniverdim.

perwer

kusura bakma cevabını şimdi gördüm, zaten yeni raporum vergi indirimi bitimine yetişmeyecek ama tekrar başvururken bu soruyu vergi dairesine soracağım. burdan tekrar bilgi veririm.

Üst Alt