Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi elde ettim. Emekliliğim nasıl olacak?

wise53

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
1
S.a öncelikle
1 yıla yakın çalıştıktan sonra vergi indirimi için başvurdum ve onay çıktı şimdi merak ettiğim bu erken emeklilik bundan sonrası için mi geçerli olacak yoksa 1 yıla yakın çalıştığım zaman dilimi de dahil olacak mı ?
birde hem yıl yazıyor hemde prim hangisi öncelikli nasıl bir bağlantı var gün primi ile yıl arasında

Vergi indirimi onaylandı ise vergiindirimi aldığını orana göre yıl ve pirim şart lari tamam la diginizda emekli muracatina başvurarak olursunuz başlangıç vergi indirimi onaylandığı tarih değil ilk SGK başladiginiz tarihten itibaren baslar

bilgilendirdiğiniz için teşekkürler

merhabalar .. vergi indirimi yazısı sonunda elime geçti bu iş yerine vereceğim ama merak ettiğim konu şu .. başka bir işe girdiğimde tekrar vergi indirimi yazısı çıkartmakla uğraşacağım mı ? bu yazıyı almam 3 aydan fazla sürdü yeni işe girerken vergi indiriminden faydalanmak için ne yapmam gerekecek ?

vergi indirimi bir defaya mahsustur.her işe girdiğinizde gerekmez.

vergi indirimi almak için mutlaka bir iş yerinde çalışmak gerekiyormu % 87 raporum var. prim günüm 5286, sigorta girişim 1989 , deftardarlığa gittim de bir iş yerinde işe başlamam gerekliymiş
peki işe girip daha sonra işten çıkartılırsam ne olur bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi ? teşekkürler..

vergi indirimi için başvurduktan sonra işten ayrılırsanız sorun olmaz. vergi indirimi yazınız işyerine gelecektir. oradan alabilirsiniz daha sonra.

cumali54

Doğru vergi indirimi için mutlaka bir işyerinde çalışıyor gözükmeniz gerek. Maliyedeki memur kibar söylemiş. Çalışman şart demiş ama biz gözükmeniz yeterli diyoruz.

Hastene işi yani heyet sonrası çıkabilirsiniz. 3-6 ay içinde sonuç gelir.

peki maaş sgk tarafından mı yatırılıyor yoksa iş veren tarafından mı
ayrıca çalışmak istiyorum fakat işyeri % 87 raporu görünce işten çıkarabilir diye korkularım var

wise53
Başka bir işe başladığınızda tekrar vergi indirimi almayacaksınız.
Sadece orada çalıştığınıza dair yazı ile vergi indiriminizin kayıtlı olduğu vergi dairesine gidecek ve vergi indiriminizin yeni işvereninize tebliğini isteyeceksiniz.
Onlar işyerine yazı gönderecekler.

Üst Alt