Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi geldikten sonra birşey yapmama gerek var mı?

huseyin1134

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
iyi günler %42 olarak süresiz rapor aldım ve vergi indiriminde bulundum ankara onaylamış ve şuan istanbul vergi dairesinde kısa bir süre sonra elime gececek inşallah.

kendi hesabıma göre askerliğimi ödedikten sonra 1 yıl çalışmam gerekecek emekli olabilmek için.benim kafama takılan işyerine vergi indirimi kağıdı geldikten sonra ne yapılacağı bu kağıt sadece bilgi amaclımı geliyor iş yerim taleptemi bulunacak kağıt bendemi işyerindemi kalacak yoksa benim kağıdı alıp sgk ya mı göstermem gerek kağıdı saklamak gerekiyormu bu konularda kafam cok karıştı acık ve net şekilde anlatırmısınız şimdiden teşekkür ederim

Vergi indiriminiz hayırlı olsun işyeri sizi maliyeye göndererek indirim talebinde bulunduysanız işyerine size gönderilenin aynı nushaları maliye gönderecektir.Siz sadece maaşınıza işleniyormu diye takip edebilirsiniz ayrıca elinizdeki belgeyi saklayın resmi belge sonuçta aslı sizde dursun

tşk ederim ilginiz için kağıt işyerine gelince işyerim ben maliyeyemi gönderecek

iyi günler arkadaşlar bu yıl(2017)%42 rapor aldım vergi indirimine başvurdum vergi indirimim ankaradan onaylandı 10 güne işyerine gelecek dendi.hesaplara göre 10 ay calışdığım zaman yıl prim herşey tamam olacak .site icinde konuları okudum kafam cok karıştı ben şimdi gelecek yıl emekliye başvurduğum zaman yeniden rapormu isteyecekler sevkmi yapacaklar aydınlatırmısınız şimdiden tşk ederim

huseyin1134

Vergi indirim hakkı sürekliyse emeklilik de sürekli olacak şekilde onaylanacaktır. Yani yeniden rapor ya da vergi indirim süreci olmayacak. Bu, ilk sigortalılığı 1 ekim 2008 öncesinde olan ve emekliliği ssk statüsünde gerçekleşecek olan kişiler için geçerli bir kuraldır

Emeklilik müracaatını yapmak için dolan süreden ne kadar sonra müracaat etmem gerekir

selamün aleyküm 08.07.2018 de askerlik borclanmasıyla 4080 günden emekli olucağım inşallah
benim kafamı karıştıran 7 ayın calışması 8nci ayda görülüyor 1 ay beklemem gerekiyormu

huseyin1134 aleykümselam işyerinizden
Ssk çalıştığınıza dair o tarihleri belirten imzalı
Bir belge alın yeterli olur zaten sistemde sgk hangi tarihte çıkış yapıldıysa görür.

İsmail1710 mrb vergi indirimi başvuruda bulunduğunuz
tarihten itibaren geçerlidir.

Üst Alt