Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimi hak edenler emeklilik için ne yapmalı?

Kızıltürk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Vergi dairesine vergi indirimi için müracaat ettim sonuç bekliyorum. Peki olumlu sonuç geldiği takdirde emeklilik için sgk ya müracaatta işten çıkış almam mı gerekiyor prosedür nedir ?

yılını doldurmuş isen o belge ile işten çıkış bildirgesi ile sgk müracat ediyosun emekli olduktan sonrada çalışmaya devam eger çalışıyorsan çıktı girdi yapıp çalışma şeklini emekliye çevirecekler..

berkemeteatasoy
Teşekkür ederim. Çıkışı emeklilik için müracaat diye mi almam gerekiyor, birde emekli olduktan sonra çalışabiliyormuyuz ?

çalıştığın işyerine emeklilikten dolayı çıkış yapmak istediğini, sonrasında çalışacak isen de SGDP (Sosyal Güvenlik Destek Primi) li olarak çalışmaya devam etmek istediğini söylersen İnsan Kaynakları çalışanlar anlar ona göre yönlendirirler seni hayırlı olsun

Emeklilik tahsis talep formu nasıl doldurulur

Merhaba arkadaşlar,
Vergi indirim yazımı sgk ya teslim ettim. Tahsis ve talep formu sonuç belli olunca doldurulacak deyip kabul etmediler. Şimdi ben e devlet üzerinden müracaat edersem sorun yaşar mıyım, birde tahsis talep türünde ne seçmeliyim, yaşlılık aylığı mı ?

@Kızıltürk
hayırlı olsun doldururken talep türü yaşlılık aylığı ve boş bulunan her hangi bir yere vergi indirimi ile engelli emekliliği diye not yaz
aman adres bilgilerini doldurmayı unutma sakın bide SSK4/1-(a) kısınını doldur eğer bağkur ve emekli sandığı çalışman yoksa birde son olarak sana direk ulaşabilecekleri bir telefon ve mail yazmayı unutma haydi hayırlı olsun allah ağız tadıyla yemek nasip etsin ,inşallah

bi de sorun yaşamak istemiyorsan ayın son günü başvur biraz zamn geçsin ben öyle yaptım 2/12/2016 da sgk ya teslim ettim 13/12/2016 da e devletten başvurdum

Kızıltürk hizmet birleştirme yaptınız mı bu şartmı onu bilmiyorum fakat yapıyorlar emekliye yakın zamanda yine aynı yerde yapılıyor. bağkurda varsa 4/b kısmınıda doldurmanız gerekir kolay gelsin

bide istersen gitmeden sgk nosunu bi ara 0312 458 13 77 biraz asabi ablalar ama işe yarar diye düşünüyorum

manel tel no için teşekürler 1 aydır bende bekliyorum senin telden sonra adamlara ulaştım benim evrak takipten gördüğüm yazıyı göremediklerini söylediler sabahtan oraya gitmemi söylediler.

bıckın06 işe yaraması na sevindim bir an önce sonuçlanır inşallah sakarya girişi tüp geçitin dibi tuna caddesi 3.kat 715 nolu oda :)

Üst Alt