Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hak ettikten sonra uygulanması için ayrıca bir işleme gerek var mı?

Konular
23
Reaksiyonlar
0
merhabalar Ankara'dan raporumuz onaylandıktan sonra maaşımıza vergi indiriminin yansıması için herhangi bir kuruma daha başvurmamız gerekiyor mu ? ayın 16 sında işe başladım vergi indirimi yansıtılmamış yarım ay olduğu için olabilir mi. iş yerim önümüzdeki ay yansır heralde dedi. bilen arkadaşlardan yardım bekliyorum. tşk ederim.

A.s başka kuruma gerek yok diye biliyorum... ödeme hakkında mutemetten öğrenebilirsin !!

şu anda hiç bir fark yansıtılmamış . Mutemette yarım ay olduğundan olabilir diyor önümüzdeki ay yansır diyor . Ama emin değil

niye emin değilsin kardeşim bekle işte bi 1 ay geçsin sonra bakarız

ibrahimsami;

yazının iş yerine gelmesi gerekiyor yazı iş yerine gelmediği sürece indirim uygulanmasında faydalanamasınız .....

o zaman suç iş yerinde konuş mutemedle neden yansımıyor maaşıma de 29 tl falan zaten yansıyor belkı haberin yok

maliyeden gelen raporumun asli

Merhaba arkadaslar is yerim bana ankaradan vergi indirimi icin gelen kagidin fotokopisini verdi aslini is yerimden almalimiyim. Birde emekli olacagimizda bu kagidin aslini mutlaka gondermemiz mi gerekiyor kaybolursa ne yapmamiz gerek.

aslını al ben öyle yaptım işyerinde fotokopileri olsa onlar için farketmez ayrıca emekli olurken vergi indirim yazı ile sgk ya başvuruyorsun fotopiside olsa yetiyor zaten sgk maliye ile yazışma yaparak onay alıyor senin vergi indirminin olup olmadığını

Üst Alt