Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hak ettim. Eşim geçmişe dönük vergi indirimi alabilir mi?

Elif111

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Ben ev hanımıyım.1 yıllık %97'lik engelli raporum vardı. Bu sene tekrar heyet kararı ile %93'lük ağır engelli süresiz rapor verildi.
Bana bakmakla yükümlü Bodrolu işçi olan eşim gelir vergisi indiriminden yararlanabilir mi? Ve geçmiş ayların gelir vergisi kesintilerini geri alabilir mi?

peki geçmişe yönelik vergi indirimi parasını alan var mı ben müracat ettim indirim için 2 ay sürer dediler geçmişe yönelik ödeme yapılır mı diye sorduğumda hayır denildi o zaman dava açmak lazım dedim bende bugüne kadar geçmiş parası alan hiç olmadı denildi :(

serap1986

Bana vermişlerdi. Talebim olmadığı halde hemde. Bulunduğun Kurumun strateji geliştirme daire başkanlığıyla iletişime geç. Raporunun sonucu onlara gittiğinde geriye dönük yatırırlar.

serap1986

serap geçmişe yönelik vermiyorlar dava açsan bile zaman kaybı olur boşuna uğraşma bence erken emekliliğimiz var ona şükretmek lazım tabi şartlar değişmezse ...

Üst Alt