Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hak kazandım. Maaşıma nasıl yansıyacak?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
%42 oranla vergi indiriminden emekli olup tekrar çalışmaya başladım daha sonra tekrardan vergi indiriminden faydalanmak istediğim için başvuru yaptım ve onaylandı brüt maaşım biraz fazla olduğu için 6. ayda gelir vergisi kesintisine uğruyor benim merak ettiğim bundan sonra çalıştığım maaştan gelir vergisi kesintisi olurmu yoksa bana kesintisiz o ayki hakedişim neyse onumu vermek zorundalar

vergi indirimi ile emekli olmuşunuz tekrardan vergi indirimi almanıza gerek yoktu vergi indirimi bir kez alınır çalışma hayatı boyunca gecerlidir tabii sürekli ise kesintiler için sunu söyleyeyim illaki kesinti olacak ancak çok farkeden bir sey olmuyor diğer kişilerden 30 40 tl fark oluyor kesinti aylarında bu rakamlar bile maaşa yansımıyor

Gelir vergisi daire baskanligini aradim bu konu hakkinda fakat tekrardan vergi indiriminden faydalanmak istiyorsaniz basvuruda bulunmam gerektigini bildirdiler

Üst Alt