Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkı ile emekli oldum. İşe girersem emekli maaşım kesilir mi?

resul73

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
merhaba .ben 1995 de ssk lı olarak ilk kez işe basladım..1999 da kalp kapagı ameliyatı oldum.2oo6 da % 40 engelli raporu alıp vergi indiriminden faydalanmaya basladım..2010 agustos ayında ,12 aylık askerlik borçlanmasını da yatırıp kendi istegimle emekli oldum..emekli maaşı almaya basladım.....sorum şu; baska bi iş yerinde sigorta yapılarak çalısabilir miyim..çalısırsam maasım kesilirmi..çalısabilmem için ne yapmam gerekiyor..bazan günlük sigorta yapıldıgı oluyor..yardımcı olursanız sevinirim ...teşekkürler

sgdp primi işyeri ödeyip çalısa bilirsin ödemezse kaçak çalışırsın yakalanırsan cezası var kardeş

kesilmez sosyal güvenlik destek primi ödeyerek çalışabilirsiniz malulen emekli olanlar çalışamaz sadece...

Yukarıda da denmiş ama bende diyeyim iş yerinize giriş yapar iken mutlaka belirtin ben emekliyim SGDP ödeyerek çalışmak istiyorum..

Üst Alt