Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkım olduğunu nereden anlarım?

2f1b

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
merhabalar arkadaşlar % 80 raporum var ama vergi indirimi hakımın nerde hangi evrakda olduğu bir türlü bulalamadım böyle bir evrak olması gerekiyormu elinme acaba eğer varsa be yazar evrak da :)) ? tşk

vergi indirimi hakında

vegi indirimi almanız için ssg lı olarak calış manız elinizde yeni rapor varsa defterdarlık kanalı ile onaylattıgınız taktirde vergi indiriminden yararlanırsınız calış mıyorsanız vergi indirimi bir işinize yaramaz calışıyorsanız erken emeklilik ve maaş ta ufak bir artışa neden olur okadar

çok teşekkürler bir sorum daha olacak metro tren iett gibi toplu taşıma araçlarına ücretsiz özürlü kimlik kartım ile binemiyorum nasıl bir kart çıkartmam gerekir acaba ve nerden çıkartmam gerekir ist oturuyorum bu arada teşekkürler şimdiden yorumlar için.

pendik sahilde özürlüler için i.e.t.t nin bürosu var...oraya sağlık raporunun aslı veya aslı gibidir fotokopisi ile 1 adet resim 10 tl ..ücret karşılığında cıkar..ben gecen hafta cıkardım...ve kullanıyorum...

Raporunla 10 tl karşılıgında iett den alacagın elektironik kartla üçretsiz fayadalana bilirsin avrupa yakasındaisen karaköyde tünelin yanından alabilirsin diger alacagın yerler iett sitesinde mevcut ordan baka bili,rsin

Üst Alt