Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhabalar arkadaşlar % 80 raporum var ama vergi indirimi hakımın nerde hangi evrakda olduğu bir türlü bulalamadım böyle bir evrak olması gerekiyormu elinme acaba eğer varsa be yazar evrak da ) ? tşk
vegi indirimi almanız için ssg lı olarak calış manız elinizde yeni rapor varsa defterdarlık kanalı ile onaylattıgınız taktirde vergi indiriminden yararlanırsınız calış mıyorsanız vergi indirimi bir işinize yaramaz calışıyorsanız erken emeklilik ve maaş ta ufak bir artışa neden olur okadar
çok teşekkürler bir sorum daha olacak metro tren iett gibi toplu taşıma araçlarına ücretsiz özürlü kimlik kartım ile binemiyorum nasıl bir kart çıkartmam gerekir acaba ve nerden çıkartmam gerekir ist oturuyorum bu arada teşekkürler şimdiden yorumlar için.
pendik sahilde özürlüler için i.e.t.t nin bürosu var...oraya sağlık raporunun aslı veya aslı gibidir fotokopisi ile 1 adet resim 10 tl ..ücret karşılığında cıkar..ben gecen hafta cıkardım...ve kullanıyorum...