arkadaşlar ben belediyeye 1999 tarihinde.işçi olarak girdim kulaklarımda işitme sorunu çıktı 2003 yılında yüzde 48 raporla vergi indiriminden faydalanmaya başladım devletin belediyede çalışan işçilere kadro yolu açtı yaklaşık 6 senedir kadrolu işçiyim kulaklarımdaki işitme kaybı çok ilerdi.o yüzden malülen emekli olmak için müracatta bulunmak istedim.
1: zaten vergi indiriminden faydalanıyorum yeniden bir daha vergi indirimi almak için müracat etmemi istiyorlar malülen emekli olabilmek için yeniden vergi indirimi almamız şartmı.
2: ilk işe giriş tarihim 01.09.1994 prim 4100 yeni raporum var yüzde 60 ağır özürlü raporum var emekli olmama yeterlimi .
3: malülen emekli olduğumuzda memurlar gibi emekli ikramiyemiz olurmu.
4: MALÜLEN EMEKLİ OLURSAM maaşım ne kadar olur çokmu düşük olur ne kadar alırım.primlerim asgeri ücret olarak yattı
yardımcı olursanız sevinirim
1: zaten vergi indiriminden faydalanıyorum yeniden bir daha vergi indirimi almak için müracat etmemi istiyorlar malülen emekli olabilmek için yeniden vergi indirimi almamız şartmı.
2: ilk işe giriş tarihim 01.09.1994 prim 4100 yeni raporum var yüzde 60 ağır özürlü raporum var emekli olmama yeterlimi .
3: malülen emekli olduğumuzda memurlar gibi emekli ikramiyemiz olurmu.
4: MALÜLEN EMEKLİ OLURSAM maaşım ne kadar olur çokmu düşük olur ne kadar alırım.primlerim asgeri ücret olarak yattı
yardımcı olursanız sevinirim