Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkım varken sakat statüsünde çalışmam şart mı?

CACEVIK

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar ;

Eski işyerimde Engelli kadroda çalışıyordum . Vergi dairesine yaklasık 2 ay önce basvurumuda yaptım . Eski işyerıme vergı daıresınden suanda zarf gelmiş . Ancak şuan ben normal kadroda çalışmaya başladım . Sigortam yapılalı yaklasık 10 gun oldu . Engelli kadrodan cıkıp normal kadroda calışmam bır suç arzeder mi? Eger öyle olacaksa sımdıkı iş yerıme bılgı verecegım yenıden engellı kadroya gececegım .

Bilgili arkadasların Cevaplarını beklıyorum .

Tesekkurler .

Engelli olarak çalısmak => Vergi indirim kazandınsa maaşında derecene göre artma demektir. benı su anda 701 tl alıyorum vergi indirim olduğu için 730 tlye cıkıyor bu. 3ncü derece vergi indirim benımkı sızınkını bılemıcem ama +sı var yani :)

vergi indirimli çalışırken daha fazla maaş alırsınız.

vergi indiri almanız emeklilikde önemli , indirim yazısı geldiyse bunu belirtin işveren içinde bu avantajlıdır.ama belirtmezsenizde tek eksik alacağınız küçük bir tutar olacaktır.

Üst Alt