Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkımı alırsam emekli olabilir miyim?

Bekir Arslan

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
sa...

Ben Kayseri Devlet Hastahanesin den % 53 rapor almıştım. % 20 diyabet % 20 hipertansiyon % 25 psikolojiden .
Bir yıl sonra muayeneye gittiğimde raporumu % 37 ye düşürdüler % 20 diyabet % 20 hipertansiyon % 0 psikoloji.
Raporuma İl Sağlık Müdürlüğünden itiraz ettim. Kayseri Develi Hatice Muammer Kocatürk Devlet Hastahanesine gönderdiler. % 55 rapor aldım. % 20 diyabet % 20 hipertansiyon % 30 psikoloji den aldım.

Vergi indirimi gelirse tekrar emekli olabilir miyim?Raporumu düşürürlese ne yapmam lazım?Şimdiden teşekkür ederim..

Emeklisiniz ve kontrol muayenesine tabisiniz her halde sorunuzu bu şekilde anladım evet vergi indirim hakkınızı kazanır iseniz emekliliğiniz devam eder.

vergi indiriminde sürekli yazyormu bende aldım ama emekli olsa şimdi ilerde doktora çıkacmı diyor

vergi indrimi kağıdımda sürekli yazıyor benim

süreki yazan vergi indirmli ile emekli olanlara tekrardan kontrol muayenesi genelde istemezler..

Emekli oldunuz ama sonrasında sgk kontrol muayenesi ile bunu iptal mi etti?

Evet...sonra itiraz edip raporumu tekrar aldım ve vergi indirimine başvurdum onaylanırsa tekrar emekli olabilir miyim?
Şimdiden teşekkürler...

Elbette. Daha önceki emekliliği unutun; sıfırdan emeklilik başvurusu gibi düşünün...

Raporu hakem hastaneden aldım...
Vergi indiriminin gelme ihtimali nedir?
2 ay oldubiz göndereli...
şimdiden teşekkürler

Ankara Maliye sakatlık indirimi takip: 0312 415 32 03-04-05-06 & 0312 415 27 05

Üst Alt