Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkında?

Gazii_42

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
0
iyi günler,sayın oturanboğa ben özel bi sektörde çalışıyorum iş göremezlilikten ayrıca gelir alıyorum,benim sorum ben vergi indirimi almadım bu yüzden iş yerimde bordroda vergi kesintisi gözüküyor,eğer maliyeden vergi indirimi alırsam maaşımda ücret yükselirmi?kesinti olurmu gene,kesinti olmazsa nasıl başvurablilirim vergi indirimine,cevabınızı bekliyorum.

Benim özürlü rapurumun oranı %50,yani hesap cetveline göre 3.derece vergi indirimi grubuna giriyorum,2012 sakatlık indirimi 180 tl olarak belirtmiş sayın oturanboğa kardeşim ben şimdi,3.vergi indirimi alırsam 180 tl fazlamı alacam maaşımı

Hayır, o miktardan vergi kesintisi yapılmayacak 3. derece vergi indirimiyle yaklaşık 27 TL artış olacak maaşınızda..

Ayrıca vergi indirim hakkı alır iseniz engellilere tanınan erken emeklilik hakkından faydalanarak erken emekli olabilirsiniz. Önerimiz hemen bu hakkı almanızdan yana işe giriş tarihi bilgilerini bilemiyoruz ve hesaplama yapamıyoruz şu tablo sizin işinizi görür umarım,

2008_oncesi.PNG

Üst Alt