Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi hakkını elde ettikten sonra SGK yeniden kontrol muayenesi ister mi?

Konular
138
Reaksiyonlar
0
2010 mayıs ayında 3.derece vergi indirimi hakkı elde ettim ve tüm şartlarım tamamladım s.s.k teklar bizi kontrol muaynesi edebilirmi raporu gözden şekerden ve yüksek tansiyondan aldım

raporunuz da süresizmi yazıyor yoksa süresi varmı süreli ise süre bitiminde tekrar kontrole çağırırlar...

bana bimerden geldi istedim sürekli yada süreksiz diye birşey yazmıyor

Hasan bey bimerden raporu nasıl istediniz. Vergi indirimi için alınan rapordan istesek bizede verirler mi?

Ya neler söylüyorsunuz siz olmuşken carrefour'dan,BİM'den,Migros'tan falan da alın...

biz vergi indirim belgesinin bir kopyasından başbakanlık iletişim merkezinden yani bimerden talep etmekten bahsediyoruz bizim burada migros ve büyük marketler yok gelirse oradanda taleb ederiz hiç merak etme ufuk kardeşim

ufuk bey geyik odası felan değil burası. Sana birşey söyleyen oldu mu da yazıyorsun kardeşim? :mad:
Burada paylaşım yapıp birbirimize yardımcı olmaya çalışıyoruz. Rahat bırak bizi... :)

arkadaşlar bu vergi indirimi raporu emekli olurken geçerlimi yoksa emekli olurken SGK yeniden rapor isterMİ

Hasan Kardeş,yukarda bimer den kopyasını istedim falan yazmıyordu ondan yazdım.
İş hayatınızın herhangi bir döneminde kontrole tabi olmadan vergi indirim belgesi almışsanız,üzerinde sürekli yazıyorsa ya da yazmıyor ama kontrol tarihi falan da yoksa herhangi bir süre kısıtlaması yoktur.İhbar yada usulsüzlük tesbiti olmadıkça kontrole çağırmazlar.

Virgo; konu çok açık değilse bazen geyik de çıkabilir ortaya devlet dairesi de değil burası.
Yazmak için birinin bana bişey demesi,hele hele senin izin vermen hiç gerekmiyor.

Biyo kardeş;
Veri indirim belgesi emekli olurken geçerlidir evet.
Emekli olurken tekrar rapor istemeyecekler,vergi indiriminizin kayıtlı olduğu defterdarlığa / vergi dairesine yazışmayla teyit ettirecekler o kadar.

slm arkadaşlar benimde vergi indirimim var 1 derece%83 aklıma takılan konu şu.

vergi dairesinden belgemin fotokopisini aslı gibidir onaylatıp toplu ulaşım kartı almak için talep ettim, verdiler. raporumda sürekli veya süresiz rakamla veya yazıyla bir şey belirtilmemiş. ağır özür evet işaretli.
bu durumda zamanı geldiğinde emeklilik için müracaat ettiğimde tekrar benden rapor isterler mi, yada kontrol muayenesine gönderirler mi.
ona göre günlerimi doldurup müracaat etmek istiyorum.

bilgi verirseniz çok sevinirim saygılar.

ower35;
endişe etmeyin tekrar rapor istemeyecekler.

selam ufuk bey benim raporum %42 olarak ankaraya gonderdim onlarda %51 olarak raporumu yükseltmisler vergi indirimimde kontorul yada sürekli yazmiyor bunun sürekli olup olmadıgını nasıl anlarım tesekürler

özcan kamil
Vergi indirim belgenizde belirtilen bir tarih yoksa eğer süreklidir içinizin rahat etmesini istiyorsanız eğer başvurduğunuz vergi dairesine giderek veya arayarak kesin bilgi edine bilirsiniz.

özcan kamil
Süreli vergi indirimlerinde mutlaka ...... tarihe kadar ..... dereceden vergi indiriminden faydalandırılması şeklinde tarih belirtilir.
herhangi bir tarih kısıtlaması zikredilmiyorsa vergi indiriminiz süreklidir.

Üst Alt