Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim vergi indirim sureci su sekilde isledi. Sanirim soruna yanit olabilir.
17/12/2010 Tarihinde Saglik kurulu raporumu Vergi Dairesine elden teslim ettim. Vergi dairesi ek yaziyi yazarak 23/12/2010 Tarihinde dosyami Ankara'ya yolladi. Dosya 27/12/2010 Tarihinde Ankara Saglik Kuruluna teslim edildi.
Bu kisma dikkat.
Dosya 16/01/2011 tarihinde gorulmus ama 27/12/2010 tarihi itibari ile 3. dereceden vergi indirimi elde etmistir diyor.
Buradan sunu anliyoruz. Dosyan Yuksek Saglik kuruluna ulastigi gun isleme aliniyor, dosya girisi kayda aliniyor ve bu tarih esas aliniyor. Tabi vergi indirimi hakkini uygun gorurlerse.
Vergi indirimi elde eden arkadaşlarımız Selim beyin yaptığına benzer bir döküm yaparsa, en azından aklıllarında kaldığı kadarıyla tarihe dair yorum yaparsa, yararlı olur...
Çünkü bana sorsanız, başvurunuzuz defterdarlık kayıtlarına geçtiği tarih baz alınır derdim. Anladığım kadarıyla bu düşüncem yanlışmış.
arkadaşlar benim vergi indirimim hastaneye baş vuru yaptıgım gün itibari ile başlamıştı yani ben muayeneye 21/03/2006 da gittim ve vergi indirimim o tarih itibari ile başladı. yararlı olabildiysem ne mutlu bana
Haziran 2011 de Hastaneye başvurdum....gerekli işlemler yapıldı.....heyet için 4 Ağustosa gün verildi
Ağustos ayında heyete girdim....sonuç Ankaraya gitti....
6 Ekimde sonucu aldım.....yazan
Rapor tarihinden (04.08.2011) itibaren 193 Sayılı Gelir Vregisi kanunun 'nun 4842 Sayılı kanunla değişik 312ci maddesine göre üçüncü dereceden sakatlar için yugulanan sakatlık indiriminden faydalanması gerekmektedir.....