Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimi için 2 yılda bir rapor mu yenileyeceğiz!?

simyaci080

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
2 yıl önce rapor aldım ve rapor süreklidir yazıyordu,vergi indirimden faydalanıyordum,2yılda bir rapor yenilecek diye birşey çıkardılar vergi indiriminden faydalanamıyorum,
SORU:Süreklidir olan rapor neden 2 yılda bir yenilenecek..

Yoo valla ben sürekli iabereli raporum var ve 2005 yılında aldım vergi indirimini ve yaralanıyorum öyle şey olur mu hiç ya sizin rapor kontrol ibarelidir. 2 yılda bir vergi dairesne sordunuz mu hiç

bende öyle 2002 de aldım raporumu vergi indirimi hala alıyorum sorun yok .. sizinkisi kontorlldür.. tekrar incelermisiniz???

simyaci080 ortaya bırsey attın bır cevap yazda arkadasların soyledıgıne bızde tedbırımızı ona gore alalım erken emeklı olacaz dıye bekleyıp durmayalım 2013 un yenı kanunlarından bırımı ne bu soyledıgın ?

vergi indirim belgenizi incelemenizi tavsiye ederim büyük bir ihtimal kontrol yazmışlardır

Raporum sürekli yazıyor,ki sürekli yazmasa sınava giremiyorsun,2 yıl doldu ve vergi indiriminden yararlanmam için benden raporu yenilemem istendi..

pekı vergı ındırımınde herhangı bır sure ıbaresı varmıydı ?

Ben neden 2 yılda bir yeni rapor istediklerini öğrenmek istiyorum sadece..

iyi tamam da vergi indirim, yazın var mı elinde ben onu anlamadım tamam raporun sürekli olabilir önemli olan vergi indirimi yazısı orda ne yazıyorsa o dur büyük ihtimal yazınız varsa o yazıda kontrol ibaresi vardır kontrol ibaresi varsa süresinde giddip tekrar rapor almamn ve tekrar o raporun vergi indirimi için onaylanmasını beklemen gerek

Ben şöyle anladım,yanlışsa düzelt lütfen.
2 yıl önce sürekli rapor aldınız,ancak şahsen vergi dairesi ya da defterdarlığa başvurarak vergi indirimi belgesi almadınız.
İşyeriniz raporunuza istinaden size kafasına göre vergi indirimi uyguladı ki bu tamamen usulsüzdür.
Şimdi ise işyeri yetkilisi bu eşekilde vergi indirimi uygulanamayacağını öğrendi ve kesti,size de vergi indirimi için başvurmanızı söyledi.
Eğer yukarıdaki gibiyse sizin zaten vergi indiriminiz yok.
Aksi durumda ise vergi indirimi bir defa alınır ve kontrol şerhi yoksa ömür boyu geçerlidir,kimse sizden yenilemenizi isteyemez.

Üst Alt