Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için %70 rapor alsam ilerde malulen emekli olmamda sorun çıkar mı?

neoplis

Üye
Konular
74
Reaksiyonlar
53
arkadaşlar
% 50 ile işe başladım ssk lıyım. vergi indirimine başvursam % 70 rapor alırım ama 1800 günü doldurdugumda malulen emekli olmak için başvuru yaptıgımda sorun çıkar mı ?

malülen 1800günden emekli olmak için ilk sigorta başlan gıcınızda malüliyetiniz olmamalı aksitaktirde 1800 günden emekli olamazsınız

ilk sigorta başlangıcım özel sektörde saglam olarak giriş yaptım. 2006 yılında ,daha sonra engelli oldum. şuan kamuda ssk özürlü işçi olarak çalışıyorum . dolayısıyla malulen emekli olma hakkım var.

Malulen emekli olabilirsin... Ama kamu çalışanı statüsünde emekli olabilmen için fazla priminin de kamu çalışanı olarak yatırılmış olması lazım...

o zaman şimdi şimdi iş yerime vergi indirimi için başvursam. ve vergi indirim hakkını % 70 le elde etsem , ilerde malulen emeklilik için başvurdugumda sorun çıkar mı ?

Bir sorun olmaz... Önemli olan ilk sigortalı olduğun tarihte maluliyeti gerektirecek derecede sakatlığının olmadığını raporla belgeleyebiilmen...

çok tşkederim abi vergi indirimi almak için yapmam gerek lerin linkini paylaşabilir misin ? 2 bir konuda bipolar bozuklugun özür oranını biliyormusun ?

Üst Alt