Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporda eksiklik varmış, yeniden hastaneye sevk edildim!?

erkis74

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar 05 şubat 2020 de sakarya vergi dairesine vergi indirimi için baş vurdum 18/12/2020 tarihinde beni aradılar raporun eksik görüldüğünü tekrar hastaneye sevkimin yapıldığını öğrendim raporum %54 ortapedik engelli sürekli rapor 21/01/2020 tarihinde aldım raporda ne eksik görülmüş olabilir sonuçta devlet hastanesinden aldım yeni raporda oran düşermi yada ötv indirimi ibaresinide yazdırabilirmiyim yeni alacağım rapora teşekkür ederim

Bu rutin bir uygulamadır. ek tetkikler istenerek rapor oranınızın daha sağlıklı tespitine yönelik yapılıyor endişelenmezine lüzüm yok. Diğer sorunuza gelecek olursa bu hususu sağlık kurulu ile görüşmelisiniz bazı durumlarda yeni bir rapor düzenlenmeyip merkez sağlı kurulu kararında belirtilen tetkikleri düzenleyip gönderebiliyorlar.

Üst Alt