Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporu diğer haklarım için kullanabilir miyim?

arıza kabul

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Öncelikle herkese merhaba
Arkadaşlar 11 ay önce geçirdiğim rahatsızlık nedeni ile engelli oldum.Erken emekliliğe başvurabilmek için vergi dairesinin yönlendirmesi ile hastaneden %94 oran ile sağlık raporu verdiler. Bu rapordan bir adet bana verildi bir tanesi de Ankara'ya gidecekmiş. Şimdi şu noktada tereddutte kaldım. Bana verilen raporu tüm engelli haklarımı alabılmek için kullanabilir miyim? araç alımı yapmak istediğimde bu rapor ile alabilir miyim yoksa araç alımı için yeniden heyete gırıp yenı bır rapor mu almak zorundayım? şimdiden teşekkürler :)

MERHABA almış olduğunuz raporla tüm haklardan yararlanabilirsiniz,aynı raporla çok rahat birşekilde araç alımını da gerçekleştirebilirsiniz

bunun için yeniden heyete girmeniz gerekmemektedir

Yanıtladıginiz için çok teşekkür ederim. Bu habere çok sevindim.

Rapor oranınız %90 üzeri olduğu için sadece oran yazılı bu raporla ötv muafiyetli araç alabilirsiniz.

araç alabilirsin. bende vergi indirimi raporuyla araç aldım.

Pardon bir karışıklık olmaması için netlestirmek istiyorum. Araç alimini saglik raporu ile mi ? Yoksa vergi dairesine başvuru yaparak aldiginiz vergi indirimi belgesi ile mi yaptınız?

Vergi indirim belgesi gelir vergisi indirimi için geçerli olup ötv muafiyeti ile ilgisi yoktur.
Arkadaş vergi indirimine söz konusu olan %90 üzeri raporumla ötv muafiyetli araç aldım demek istemiştir.

Yanıtınız ile konu zihnimde tamamen netleşmiştir bilgilendirmeniz için çok teşekkür eder iyi günler dilerim :)

Üst Alt