Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporu işyerine bildirmek zorunda mıyım?

Volkano80

Üye
Konular
13
Reaksiyonlar
29
arkadaşlar merhaba,

kişisel başvuru ile aldığım sağlık raporuyla vergi indirimine başvurdum. ancak biliyosunuz ki bu 3-4 ayı bulan bir süreç, bu arada bu raporu aldığımı ve vergi indirimene başvurduğumu resmi olarak işyerine bildirmedim, başvurumun sonuçlanmasını bekliyorum. bunun benim açımdan bir sakıncası var mıdır? işyeri bana neden önce bize bildirmedin diyebilir mi?

bu soruyu sadece yasal yönden soruyorum.

şimdiden teşekkürler.

Volkano80

İş yerinden çalışma bildirgesi olmadan vergi indirim baş vuru yapamazsınız zaten vergi indirim yazısı iş yerinize gelecektir rahat olun

Volkano80

Nezaketen söylemenizde yarar var. Zira eninde sonunda öğrenecekler. Vergi indirimi onaylandığında işverene bildirim gelecek çünkü.

Ben de Vergi indirimim için şahsen başvurmuştum.Sonuç çıktıktan sonrada ben işyerine birşey vermedim zaten belge otomatik olarak işyerine düşüyor böylece maaşda çok az da olsa bir katkısı oluyor.

Merhaba benimde 03 Ocak'ta gönderilmişti,İstanbul'dan Ankara'ya Vergi indirimim onaylanmış Ankara'dan Nisan ay'ının sonunda süresiz olarak istanbul'a göndermişler işyerime ne kadar sürer gelmesi?

Üst Alt