Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için aldığım raporu işyerine bildirmezsem raporum iptal olur mu?

goddar

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Selamlar. 3 Mart 2022 günü %45 süresiz engelli raporu almıştım.Vergi indiriminden yararlanmak için vergi dairesine başvurdum.[FONT=&quot]TEKRAR SEVK (BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ) yazısı karşıma çıktı.İşyerine tekrar bildirmek istemiyorum.Bu durumda Engelli Raporum iptal olur mu acaba..[/FONT]

goddar
neden tekrar sevk demişler var mı açıklaması birde vergi indirimini sizin adınıza işyeriniz yapmış oluyor ve yazı işyerine ulaşıyor şu kişi şu kadar vergi indirimi uygulanacaktır diye

Evis sitesinden takip ettiğim yazı bu şekilde.Bende raporum iptal edilir diye açıkası tekrar müracaat etmek istemiyorum..

Rapor Sonucu:TEKRAR SEVK (BAŞKANLIĞIMIZA MÜRACAAT EDİNİZ)
Kayıp Oranı:%0
Engel Derecesi:0. Derece
Yararlanmaya Başladığı Tarih:
Yararlandığı Süre:0 yıl

goddar
yani ya raporu yetersiz gördüler ama ondada hastaneden tetkikleri isterler normalde bir de sizin rapor süresiz tekrar heyete girerseniz nasıl olur o da sıkıntı vergi dairesinden öğrenseniz neden tekrar sevk verilmiş veya alo maliye var galiba oradan öğrenseniz muhakkak bir sebep yazmışlardır.

Üst Alt