Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için alığım rapor yenilenirse rapor oranım düşer mi?

ayaz5858

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
2019 yılında aldığım rapor ile vergi indirimine müracaat ettim.başka bir hastaneye sevk etmişler.
gitsem oran düşerse elimdeki rapordan olurmuyum.
testis kaybı %10
düz taban %10
venöz yetmezlik %70
verdiler.baltazar formulüyle %76
sizce ne yapmalıyım bana bir yol gösterin

@ayaz5858,

Eldeki raporu ne için kullanacaksınız da risk olarak görüyorsunuz oranın düşmesini?

benim raporum ıslak imzalı,sevk sonucu %76 oranım düşürülürse e-imzalı olarak sisteme girerse eldeki rapor geçersiz olur.siz daha iyi bilirsiniz ama ben böyle düşündüm.ne dersiniz ne yapayım

@ayaz5858,

Son rapor geçerlidir evet, ama sorduğum o değil, yani eski rapor giderse ne kaybedeceksiniz? Ona göre riske girin ya da girmeyin diyeceğim

elektrik indirimi,faturalarda indirim,toplu taşıma kartı,sosyal yardım,engelli maaşı
kaybım bunlar olacak

@ayaz5858,

Rapor oranı %40'ın altına düşmediği sürece o hakları kullanmaya devam edersiniz zaten. Bug açıdan hiç bir sorun olmaz.

İş yerinizde çalışmakta olan Ömer ÖZEN Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Hastanesinden almış olduğu 28.01.2019 tarih ve 411 sayılı raporun Merkez Sağlık Kurulunca incelenmesi sonucu kesin karara varılamamıştır.
Adı geçenin durumunun kesin olarak belirlenebilmesi için Merkez Sağlık Kurulu kararına göre yeniden işlem yapılması gerektiğinden Başkanlığımıza (Gelir Kanunları Gelir ve Kurumlar Vergileri Grup Müdürlüğüne) müracaat etmesi gerekmektedir.
Bilgi edinilmesini ve gereği ile yazının adı geçene tebliğini rica ederim.

böyle bir yazı geldi.ne anlama geliyor

Üst Alt