Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için alınan raporda birden fazla derece yazması!?

green9797

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar merhaba ortopedi engelliyim, kısa bir süre önce vergi indiriminden faydalanmak için başvuru yaptım yalnız aklıma bir şey takıldı, Açıklama kısmında -;70;- şeklinde bir yazı gördüm. Bu 2.derece olduğumu mu gösteriyor?

Eğer öyleyse, raporumda yer alan genel yüzdem neden alınmıyor? Raporumda 3 tane derece yer almakta %45 %40 %70 olmak üzere tüm vücut kaybı oranım ise %90 olarak raporumda yer alıyor. Neden, birinci derece sınıfına giremiyorum? Yoksa bu 3 dereceden en yüksek olanı mı alıyor? O zaman genel engelli durumumun yüzdesine ne oldu böyle bir şey olur mu? Yardımcı olursanız.

green9797 mrb
Engelli raporunuzun toplada%90 ile size verilmiş ise
Vergi dairesi merkez sağlık kuruluda aynı şekilde onaylar ise vergi indirimi dereceniz (1)olarak çıkar beklemekten başka bir durum sözkonusu değil bu durumda.

umut2135 Garip4873 evet raporum total'de %90 ancak vergi dairesinin verdiği açıklamada %70 yazıyor bu nasıl bir şey böyle arkadaşlar bende bunu anlamadım

Üst Alt