Arkadaşlar bende 5 haziranda kurula girdim herhangibir oran yazmadılar sadece rahatsızlıklarım ve tetkikleri eklediler oranı ise ankaraya bırakıyorlarmış.öyle dediler bugün 7 temmuz vergi dairesine gittim bırakın ankaraya gitmeyi hastahaneden vergi dairesine daha rapor gitmemiş hastahane ile vergi dairesi arası 500 metre.vergi dairesine sordum evet biz hastahanenin oran verme yetkisini ellerinden aldık dediler onlar raporu hazırlayıp bize gönderiyorlar bizde Ankaraya gönderiyoruz Ankara ise raporun bir nushasını işyerinize bir nushasınıda bize gönderiyorlar dedi.peki nekadar sürüyor dedim 5 ile 7 ay arasında sürüyor dedi.İşin Garip yanı oranımıda bilmiyorum saldım çayıra mevlam kayıra misali.zannedersem beni yaşadığımı hiç yaşayan olmadı çünkü genelde kurula girenler oranlarını öğrenerek bir beklenti içine giriyor ben ise hiç bir bilgim yok.6 adet rahatsızlığım var sayfalarca rapor hazırladılar ancak hiç bir oran yazmamışlar.Ben Gaziantepte yaşıyorum Gaziantepteki bütün hastahanelere sordum aynı şeyi söylediler.Acaba gaziantep ayrı bir devletmi kanunları farklımı konu hakkında bilgisi olan yada ne yapmam gerektiğini bilen varsa lütfen yardımcı olsun teşekürler.
Rahatsızlıklarım;
1-Ağır Dereceli Uyku Apnesi
2-Derin ven yetmezliği
3-Şeker Akş 180 250 arası Tkş 250-350 arası 3 yıldan eri ilaç kullanıyorum
4-Hiper tansiyon
5-Ellerimde sinir sıkışması var bir madeeyi 5 dakika tutamıyorum
6-Göbek fıtığım var birinci ameliyatı 8 yıl önce oldum ve başka bir bölgede yeni fıtık nuksetti
Rahatsızlıklarım;
1-Ağır Dereceli Uyku Apnesi
2-Derin ven yetmezliği
3-Şeker Akş 180 250 arası Tkş 250-350 arası 3 yıldan eri ilaç kullanıyorum
4-Hiper tansiyon
5-Ellerimde sinir sıkışması var bir madeeyi 5 dakika tutamıyorum
6-Göbek fıtığım var birinci ameliyatı 8 yıl önce oldum ve başka bir bölgede yeni fıtık nuksetti