Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için alınan raporları Ankara değil de vergi dairesi mi değerlendiriyor

Ahmetk_54

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar,
Benim iki tane sorum olacakti. Bilenler cevaplarsa sevinirim.
Birincisi vergi indiriminda artik dogrudan hastanenin verdigi eapor esas aliniyormus dogru mu?
İkincisi vergi dairesi artik ankaraya gondermeden dogrudan kendisi degerlendirip aonuclandiriyormus dogru mu?
Selamlar.

Bu durumda basvuru suresi ile degerlendirme sureci arasi sanirim minimum1 ay olacaktir. Olsun bekleriz. Ne yapalim. Tesekkurler cevabiniz icin

Bir de benim raporumda kalp krizinden dolayı % 30 ve tansiyondan dolayı da % 20 oran vermişler. Ancak heyette kardiyolog yok. Başhekim yardımcısına sordum. herhangi bir sorun olmaz bu şekilde veriyoruz raporları dedi. Sorun olur mu acaba? Bilen varsa cevaplarsa sevinirim.

Ahmetk_54

Daha iyi, kurulda arıza çıkaracak kalpli yoksa herkes muayene eden doktorun değerlendirmesine onay verir

Üst Alt