Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için alınan raporun bir örneği bana verilecek mi?

psikotik

Üye
Konular
22
Reaksiyonlar
4
5510 sayılı kanuna tabi 4cli aktif çalışan memurum. Daha önceden organik olmayan psikotik bozukluk tanısı ile psikolojik rahatsızlığımdan dolayı 3.derecen %45 engelli sağlık kurulu raporu ile vergi indirimi kazandım ve 2020 ocak ayında 2 yıl süreli vergi indirimi ve rapor sürem sonlandı.

Ve ben yeniden vergi dairesine başvuru yaparak vergi indiriminden faydalanmak için müracaat ettim. Onlarda beni ilgili üniversite hastanesine sevk etti.

Benim sorum ve sorunum şu engelli sağlık kurulu raporunu hastane doğrudan posta ile vergi dairesine gönderecek. Bana verilen sevk yazısında bu yazıyor. Ancak bu rapordan ben de talep etmek istiyorum. Hastanedeki memur yuvarlak cümleler ile he yaw gel hallolur falan dedi ama ben onca zahmeti çektikten sonra bu rapordan ve aslı gibidir örneklerinden istiyorum. Ve bu raporda ilgili tüm alanların doldurulmasını istiyorum.

Ne yapmam gerekir?

Üst Alt