Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi İndirimi için Ankara'dan dönen evrak..?

Konular
16
Reaksiyonlar
0
Vergi İndirimi İçin Ankara'dan Geri Dönen Evrağım İçin Sivas Vergi Dairesi İle Görüştüm Hastaneden Sonuç Yazdıralacakmış Meseleyi Tam Anlamadım Ama Ne Demek İsteniyor Bilen Varmıdır Yardımcı Olabilecek

Hastane eksik evrak rapor tahlil v.b.göndermiştir.Ankara bu evrakların tamamlanması için geri göndermiştir.Vergi dairesine gelen evrakla tekrar hastaneye kontrole sonrasında heyete girmeniz gerekiyor benimde başıma geldi.Son aşama heyeten sonra tekrar Ankaraya gönderilecek ve sonuç beklenecek.

Heyete Bir Daha Mı Gireceğim Doğru Mu Anladım Rapor Alalı Daha 4 Ay Bile Olmadı

Bende aynı şeyi yaşadım 24 nisan vergi dairesine vergi indirimi başvurusu yaptım , 24 temmuzda geri geldi hastane sağolsun tahlillerimi ve neticelerini kaydetmedği için ankaradan vergi dairesinde ordan da vergi dairesi hastaneye yazı yazarak tekrar sonuçlarımı istetti. 8 ağustosta vergi dairesi ve hastane arasındaki yazışma bitip aynı gün ankaraya heri gönderildi. Kasım ayı sonunda da vergi indirimim geldi.

Evet arkadaş ne yazıkki durum artık öyle oran olmazsa bile Ankara %0 rakamını sistemde görmek istiyor. Ayrıca oran verilen rahatsızlığın açıklamasını yazılması için talimat geçilmiş ve bu yüzden Ankara giden binlerce evrak geri dönüyor. Allah tan benim gittiğim hastanedeki bir doktor uyardı. Oran yazılmayan yerlere mutlaka bilgisayara %0 diye işlet dedi ve bende aynı gün bütün birimlerde bilgisayara girişleri yaptırdım. O yüzden kafam rahat.

Ama yazdırmaya arkadaşlar Allah yardımcınız olsun.

Raporum Onaylandı Bu Saatten Sonra Ne Gibi Haklarım Vardır Yardımcı Olurmusunuz.

"düzenlenen 26/09/2018 tarih ve .... sayılı sağlık kurulu raporu Merkez Sağlık Kurulunca incelenmiş, çalışma gücünün yüzde yetmişbeşini(%75) kaybettiği, ve başvuru tarihinden (01/10/2018) itibaren, adı geçenin 193 sayılı Gelir Vergisi Kanunu'nun 31 inci maddesine göre engelliler için uygulanan engellilik indiriminden yararlanmasına karar verilmiş olup; rapor aslı ekte gönderilmiştir."

Raporum Onaylandı Bu Saatten Sonra Ne Gibi Haklarım Vardır Yardımcı Olur musunuz.

Üst Alt