Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için Ankara'dan onaylanan belge bana ulaşmadı. Ne yapmalıyım?

Ercan Tuttu

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Selamun Aleykum.
Herkese iyi günler arkadaşlar.
1 yıl önce Devlet hastanesinden aldığım %40 sağlık raporum Ankara'ya sevk edildi. 2.5 ay internetten takip boyunca raporumun onaylandığını öğrendim.
Fakat bana "Vergi indirim belgesi" ulaşmadı. O belgeyi nasıl bulabilirim? Ne yapmalıyım?
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum. Hepinize iyi günler diliyorum.

İlk başvurunuzu yaptığınız vergi dairesine , bireysel olarak başvurun belki vergi indirim belgesinin fotokopisini verirler .
Bu arada bende başvuru yaptım 9 gün oluyor eviss de bir bilgi yok.Sizin başvurunuzdan ne kadar sonra eviss de göründü , Ankara ya gittiği ?
Çalıştığınız iş yerine de mi gelmedi belge ?

image.php
[/URL][/IMG]

İş yerimin muhasebecisine sordum. Dosyalarımın arasına baktı. Gelmemiş.

Belgenin fotokopisi yeterli olacaksa benim için sıkıntı olmaz. Yeter ki; SGK kurumuna emeklilik başvurusunda sorun yaşanmasın. İnşAllah fotokopiyi kabul ederler.

Yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim DAUNA ustam! Allah(CC) razı olsun.

SGK da problem olmaz.Zaten her halükarda SGK vergi dairesine yazı yazacaktır.

Sadece maaşınıza vergi indirimi uygulanmaz, onu da başvurduğunuz vergi dairesine durumu anlatarak tekrar gönderilmesini ya da elden verilmesini isteyebilirsiniz.
Emekli olurken sgk zaten vergi dairesine yazışma yoluyla soracak fotokopi yeterli olur.

Üst Alt