Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için Ankara'ya giden rapor kaç ayda sonuçlanıyor?

mekan

Yeni Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
13
Öncelikle Cevap Verecek Kişilere Çok Teşekkür Ederim
İnternetten Sorguladığımda Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor Yazıyor
Fakat 06.04.2015 Tarihinde Yolladım Yaklaşık 4 Ay Sürdü Bu Kadar Uzunmu Sürüyor Diğerleride
Rapor Oranım Yüzde 40 Sürekli Teşekkür Ederim

Ankara Merkez Sağlık Kuruluna giden raporlar yaklaşık 3 ila 6 ay arasında sonuçlanır bu süre biraz uzayabilir de kısalabilir de. Geçmiş yıllarda daha uzun sürüyordu ancak son yıllarda kısa sürede onaylanıyor, sabırla beklemenizi tavsiye ederim.

Life

Çok Teşekkür Ederim Forumda Bazı Arakdaslar 1 İle 2 Ay Arasında Almışlar Bundan Dolayı Tedirgin Oldum

Rica ederim, tedirgin olmanıza gerek yok beklemede kalın onaylanacaktır :)

Life

Çok Teşekkür Ederim İçim Rahatladı İlgili Birime Ulaşabilecegimiz İletişim Bilgileride Yok Soramıyoruz

Bende 4 ay beklemiştim vay be ne günlerdi su gibi geçiyo 1 ay sonra 1 sene olacak başvuralı.
Canını sıkma genelde oran düşürülmüyo artık, bu siteden kopma yeter.
Geçmiş olsun

İş yeri ile gönderdim 1.5 ay sonra geldi. Tam tarih yazamıyorum evraklar evde. Tam tarih istiyorsan özelden mesaj olarak yazabilirsin. Akşam eve Gittiğimde yardımcı olabilirim.

selam arkadaslar bende 15.06.2015 tarihinde hakem hastanesinden aldigim %42 raporumu gönderdim bende haycanla bekliyorum insallah düsmeden gelir sizlerinkide hayirli olsun iyi günler dilerim

% 40 Rapor Aldım

26.08.2015 Vergi indirimi yazınız iade edildi.Başkanlığımıza müracaat etmeniz gerekiyor
28.07.2015 İşleminiz sonuçlandı işyerinize gönderildi ( Dereceye girdiniz )
06.04.2015 Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor

Eviss E Girdiğimde Böyle Yazıyor Ve İşlerine Herhangi Bir Belge Gelmedi Ne Yapmalıyım Acaba .Teşekkürler

İşyerinize gönderilmiş ama bir hatadan dolayı yazı iade olmuş.
Vergi dairesine gidip elden alabilirsiniz.

eviss ankara hiç bir şekilde cvp vermiyor isim soyad tc giriyorum sorgula sadece sonuçlar yazıyor ...cvp yok beyez bir sayfa acaba sitemi arızalı 10 gündür deniyorum bilginiz varmı tşkr ederim ufukalp bey

Bende de öyle olmuştu , ilk günler boş sayfa geliyor.
Ağustosun 5 de verdim maliyeye Ağustosun 24 'ünde anca girdiler " Rapor bakanlığa gönderildi cevap bekleniyor" ibaresini hala beklemekteyim.

10 eylül de teslim ettim daha ekranda adım yok bekliyoruz :)

hele şükür 14/09/2015 tarihinde gönderdiğim vergi indirimi sonuçlarım gönderdğim /53 oranla onaylanmış darısı bütün bekleyenlere

Ne yapmak istediğine bağlı şarları tamamladıysan emekli olursun çalışırsan işyerin vergi indirimi uygular .

merhaba ,
27 nisanda %50 raporumu vergi dairesine verdim eviss te hiçbir şey görünmüyor bu normalmidir.

Merhabalar 20.04.2018 de okmeydani sgk ya heyete girdim ayni gun tamam senin raporu posta yolu ile biz buyukmukellefler vergi dairesine gonderecegiz dediler gecen sure normalmi acaba rapor hala vergi dairesine gitmemis tecrubeli arkadaslardan bilgi rica ediyorum saglikli gunler dilerim herkese..

Tam 3 ay sürüyor. Süre normal bizde çok bekledik merak etmeyin.

4 ayda gelmişti benimkide aklıma geldi şuan acaba bu özelgelere cevap veren komisyon ile bu indrime karar veren komisyon aynımı Alla alla olabilir mi o zaman en fazla 6 ay sürer özelge cevaplanması

genelde 2 yada 3 ay sürüyor.

Üst Alt