herkese merhaba, %40 üzeri olarak engelli raporumu geçtiğimiz gün e devlette sonuçlandı. vergi indirim belgesi için başvuruda bulunacağım. başvuru sırasında edevletten indirip baskı aldığım barkodlu raporu teslim etmem yeterli midir? yoksa hastaneye gidip kaşeli imzalı bir rapor mu almalıyım? anladığım kadarıyla hastanedekiler de raporlar zaten barkadlu, bu yüzden kaşeye gerek yok diyerek insanları geri çeviriyorlar. bilgisi olan var mı?
diğer bir konu da, ben şirketimin bulunduğu şehirden farklı bir şehirde ikamet ediyorum. salgın sebebiyle uzaktan çalışılıyor. kendi ikamet ettiğim şehrin vergi dairesine başvuru yapabiliyor muyum? yoksa illa şirketimin olduğu şehirdeki, şirketin bağlı bulunduğu vergi dairesine mi gitmem gerekiyor? malum vakaların arttığı bu zamanlarda uzak mesafe yolculuklar çok riskli oluyor. bilgi verebilecek var ise sevinirim.
teşekkürler.
diğer bir konu da, ben şirketimin bulunduğu şehirden farklı bir şehirde ikamet ediyorum. salgın sebebiyle uzaktan çalışılıyor. kendi ikamet ettiğim şehrin vergi dairesine başvuru yapabiliyor muyum? yoksa illa şirketimin olduğu şehirdeki, şirketin bağlı bulunduğu vergi dairesine mi gitmem gerekiyor? malum vakaların arttığı bu zamanlarda uzak mesafe yolculuklar çok riskli oluyor. bilgi verebilecek var ise sevinirim.
teşekkürler.