Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurdum. 4 aydır gelişme olmadı?

yemre

Üye
Konular
18
Reaksiyonlar
0
Ben işe başladım ve vergi indirmii için evraklarımı verdim. 4 ay filan oldu. cevap yok daha. bir de bu masımıza etki ediyor mu? ozel sektorde calısıyorum. bir de bu bekldigim suredeki parayı toplu veriyorlar mı yoksa direk baglanıyor mu?
bilgi veriseniz sevinirim

Vergi indirimine konu işlemler yaklaşık 6 ay gibi sürede sonuçlanıyor.Defterdarlık tarafından en az %40 vergi indirimi hakkı elde ettiğini belirten yazı işyerine gönderiliyor.İşyerin buna göre işlem yapıyor.Maaşın ise aldığın rapor derecesine göre asgari ücret alıyorsan şayet 20-90 TL arasında bir artış sağlıyor.
Bu geçen 6 aylık zaman diliminde geriye dönük paranı almak gerçekten zor.Çünkü işyerin muhtasar beyannamelerini tekrardan düzeltme yapması gerekiyor vede bu ayrı bir masraf ve işyerinin istemediği bir durum ortaya çıkarıyor.İşyerini ikna edebilirsen geriye dönük ödemeleri alırsın.

Üst Alt