Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurdum, rapor oranımı düşürdüler..?

MESUTKOSE

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar 3 ay önce vergi indirimi için başvuru yaptım ankaradan aradılar vergi dairesine gittim ordan hastahaneye gönderdiler engelli raporumda doktorların görüşleri eksik olduğundan fizik ve nöroloji doktorundan ölçme yapmaları istendi onlar kendi görüşlerini yazıp heyete sevk ettiler heyet tablo 3.4 ...18 yazarak gönderdi hocaya sordum engel oranım düşmüşmü diye evet dedi ne yapmalıyım %43 olan raporum iptal mi olur cevaplarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

MESUTKOSE yürüyüş bozukluğuna merkez sağlık kurulu
Tablo 3.4 göre değerlendirme istiyor
Sizin raporda başka rahatsızlıklar dan oran varmıydı

umut2135 evet vardı vitiligo hastalığından %5 toplamda %43 rapor verilmiştir

bide tablo 3.4 ne anlama geliyor yüzde kaç demektir açıkayabilirmisiniz?

MESUTKOSE eğer tablo 3.4 göre %18 verilmiş ise %5 daha malesef dereceye giremiyorum
Toplamda vergi indirimin oranın %22 düşüyor
Ama engelli raporunda bir değişiklik olmazsa eğer diğer
Engelli haklarından yararlanabilirsiniz erken emeklilik hariç
:(

çok geçmiş olsun.. ilk raporu kendiniz mi almıştınız? ben de başvurdum indirim için

evet raporu devlet hastahanesinden almıştım %43 verdiler vergi indirimi için başvurdum %18 düştü işten atılmam söz konusu olur mu?

raporu devlet hastahanesinden almıştım %43 verdiler vergi indirimi için başvurdum %18 düştü işten atılmam söz konusu olur mu?

Engelli statüsünde çalışıyorsanız,işten çıkarılmanız mümkün değil.
Sadece vergi indirimi alamamışsınız,diğer engelli haklarından faydalanabilirsiniz.

Engel oranı düşerse işten atılmaz mıyım örneğin %43 olan raporum % 23 e düşecek

@MESUTKOSE düşecek oranınız vergi indiriminden olacak engelli raporunuzla ilgi değil değerlendirme engelli raporunuzu tekrar sizden alıp yeni bir rapor vermedilerse çalışma hayatınızda bir sıkıntı olmaz

diğer bütün haklardan faydalanmaya devam edersiniz erken emeklilik dışında ilerde rahatsızlığınız artar veya farklı bir rahatsızlığınız uluşursa şayet tekrar vergi indirimine baş vuruda buluna bilirsin.

Üst Alt