Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurları 1.5 ay oldu. Sonuç ne zaman belli olur?

Cengiz68

Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
Mrb % 58 ortopedik engelliyim yaklaşık 1,5 ay önce vergi indirimi için başvurdum halen herhangi bir cvp gelmedi ne zaman gelir ?

Oranda düşülmeden bahsedilyor forumda bu durumda ne yapılır ?

oranınız düşer ise itiraz edebilirsiniz yada yeniden rapor alırsınız

Cengiz68
Ankara içinde bile 48 günde geldi 1.5 -2 ayı bulabiliyor düşürme işine gelince raporlar 2013 yılında yayınlanan özür ölçüt cetveline göre hesaplandı ise ve açıklayıcı yazildiysa düşme olmuyor aksi durumlarda düşürme veya yeniden hastane veya eksik evrak tamamlama olabiliyor geçmiş olsun Allah sabır versin

Vergi indirimi

Vergi dairesinden vergi indirimi başvuru sonucu geldi 2014 te aldığım% 58raporum anlasılamamıs (nasıl anlasılamadı dr nin verdiği rapor bende onu anlamadım) neyse gelen evrakta tekrar hastaneye sevk edilmek için cagrıyorlar şimdi ben o rapora eski tahlillerimi ekletirmeliyim yoksa yeni rapormu alacağım oran düşerse eski raporun hükmü kalkıyormu bilmiyorum vergi indimi memurlar için erken emekllikte geçerli oluyormu alamazsam vergi indirimi erken emekli olamammı lütfen bilgisi olan yardımcı olabilirmi

Cengiz68
Öncelikle hastaneye sevk etti lerde yeni rapor süreci başlar ve eski tetkikleriniz fikir verir tabiki faydası olur birde memuriyet sormussunuz da memuriyette vergi indirimi gerekmiyor emeklilik süreci memuriyet te farklı 5510 sayılı Kanunun geçici 4 maddesi uyarınca yapılıyor

Benim için erken emeklilikte kullanırım diye vergi indirimi istemiştim etkisi yoksa almamda gerekli değil o zaman Teşekkürler

4 ayi bulabiliyor bazen ankarada ki yoğunluğa bağlı

Üst Alt