birgun demişsiniz ancak mınumum iki ay diyorum ...
çok sacma bır duzenleme aslında rapor al şunu yap bunu yap
hatta daha ılerıye gıderek ilerı bır sağlık merkezıne yonlendırılıyor kımı kez benım yaşadığım durum ıbı il merkezindekı devlethastanesınden kabul etmedıler fakulteli bir hastaneye sevk edeceklerini ifade ettiler ankaradakı heyet sözüm ona yolsuzluğu onunu kesecekler yolsuzluk boyle kesilmez yolsuzluk i...
sozum ona sonda muhabeti 6 aydır sonda alamadım neymış raporum ankaraya ıbraz olunması gerekliymiş bunu yapacağına her ilgili kurumda bır makına ıkmal sıstemı ikide memur atsan başına ne medıklacı kazıklar senı nede soyar rapor mevzusuna gelince ne kadar sacma ben iş görmezlik ödeneği alıyorum bır kere ssk nın en yetkili brirmi bana sen sürekli iş görmezlik dılımınde özrümle igili bellı bır oran vermış başvurduğum zaman deftardarlık sgk sıstemınden benım durumu öğrenemezmı tabıkı öğrenır ama iş bilmezlikmidir artık ne dersen o artık bu ssk olayından nefret ettim
yanı işin açıkçası devlet kurumları etkın olmak ıstemıyor nıye malıyete katlanacaksn vatandaşınıda aynı malıyete sokacaksın nedır yanı bir kurumun verdiği raporu diğer bır kurum kabul etmıyor ne kadar sacma yoksa bu doktorların okudukları tıp fakultesınde okudukları ders kıtablarımı farklı
tamam kabul ediyorum suistimal eden afedersiniz kendını bılmez densızler üç kağıtçılar yok değil ama gerekten bu durumda olan ınsanlar boş yere hem para hemde malıyet yonunden madur ediliyor ...
ümit varım bu e-devlet projesınden ve şuan pilot boluda uygulanan kimlik projesı uygulamasından belkı vatadaşın kımlığınde bır verı tabanı oluşturulur ve bu sacma sapan uygulamalar değişir artık
konu nerden nereye geldi
,sn radikal bırgun demişsiniz
) bir gunde almak 100 metreyı 3 sanıyede kşmak gıbı bişey olsa gerek şuankı halı hazır uygulamalar için