Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurulduğunda raporun süresine bakılıyor mu?

SABO

Üye
Konular
11
Reaksiyonlar
0
Vergi indirimi için başvurulduğunda raporun süresine bakılıyo mu? yoksa rapor süresine bakılmaksızın direk başka bi hastaneye mi yolluyorlar?

bilgilendirmenizi bekliyeceğim.

iyi günler.

SABO;

RAPOR 2008 raporu ise hastaneye qidme uğraşma eLindeki raporu ver. ben öyle yaptım rapor laızm olursa tasdikli örneğini veriyolar.

raporun süresi derken alındığı tarih ve yıllık süre zarfında değerlendirildiğini biliyordum.aldığım tarih 15 ocak 2009 işe girme durumum olursa defterdarlık tekrardan rapor çıkarmamı isteyecek mi diye sordum!teşekkür ederim.

Elinizdeki rapor çok güncel tarihli olduğu için kabul edilmesi çok muhtemel.
Raporu bir kurumun sevkiyle mi almıştınız? Öyleyse, her ne kadar bu iş şansa bağlı olsa da (!) büyük ihtimalle kabul edilir.

"Sürekli" ibareli raporla bir kez vergi indirim hakkı elde ettiğinizde, bu hakkınız çalışma yaşamınız boyunca geçerli olur ve zamanı geldiğinde yeniden rapor almaksızın ona istinaden erken emekli olursunuz.

raporu işkurun sevki ile almıştım.zaten sevkten ibaret işleri. yükümlülüğü yok sanki o kadar başvurudan bişe çıkmıyor.teşekkür ederim.saygılar.

Üst Alt