Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için başvurursam şirketim bundan haberdar olur mu?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
BÜLENT BEY MERHABA
Sigortalı olarak çalışıyorum şirket engelli raporunu bilmiyor.vergi indirim için müracat edebilirmiyim.şirketin raporumu bilmesi gereklimi şirket sorun olurmu.

muhammet1453

Vergi indirim başvurusunda rapor da vergi indirim sonucu da işyerinize iletilir. Yani onların haberi olmadan vergi indirim hakkı elde edemezsiniz.
Ama eğer vergi indirim hakkınız zaten var olsaydı, bunu işyerinize bildirmeniz şart değildi.

Vergi indirimi başvurularında , vergi dairesi sağlık kurumuna sevk işlemini yapmak için halihazırda çalışmaya devam ettiğinizi belgelemeniz için işyerinden de imzalı belgeler istiyor. Bundan dolayı daha başvurunuz öncesinde öğrenmiş oluyorlar.

vergi indirim emeklilik

özel sektörde çalışanım 2016 engelli raporu%40 sürekli raporum var emeklilik için raporumu kullanmak istiyorum.şirket raporumdan haberi yok.vergi indirim almam lazım.nasıl bir yol izlemeliyim

sgk giriş yapılırken normal çalışan olarak giriş yapılıyor.bu şekilde vergi indirim müracaatta sıkıntı olurmu

muhammet1453

Hayır, onun bir önemi yok. İşyerinizden orada çalıştığınıza dair yazı alıp raporla birlikte defterdarlığa başvuracaksınız...

Üst Alt