Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için çalışma gücü kaybım %63 olarak belirtilmiş. Haklarım nelerdir?

greenred

Üye
Konular
17
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar vergi indirimi için Ankara'ya yaptığım başvuru sonucunda çalışma gücü kaybı oranı %63 olarak yazmışlar, vergi indirimim dışında bu çalışma gücü kaybına bağlı olarak haklarım nelerdir, bilgisi olan arkadaşlar bilgilerini paylaşırlarsa çok memnun olurum...

Engellilerin yararlandığı tüm hak ve avantajları forumda ilgili başlıklarda görebilirsiniz, her yerde tekrara gerek var mı ?

greenred

% 63 ikinci derece Engellilik oranına göre 650 TL üzerinden bir Engelli Vergi İndirimine tabi olacaksın bu da maaşına aylık 100 TL cıvarı olarak yansıyacak ayrıca erken emekli olacaksın başka da bir getirisi yoktur... bu tür konuları paylaşmadan önce Forumu araştırın hemen her konuda bir paylaşım ve yorumlar mevcuttur hazıra konmayın yani.

arkadaşım burası forum değil mi? Belki araştırdım aklıma yatan olmadı o yüzden de tekrar sorma gereği duydum... Forumun amacı bilgi paylaşımı ise paylaş bilgini geç, böyle atar yapmana gerek yok!

greenred
Burada atarlanan yok haklı bir uyarı var.
Size şimdi engellilerin faydalanabileceği hak ve avantajların toplu olarak ele alındığı forum sayfasının linkini vereceğim. Oradaki uzun paylaşımda bile her hak ve avantajın detay bilgisi için ayrı ayrı linkler verilmiş.
Siz istiyorsunuz ki, tüm bunları oturun burada akşama kadar bana anlatın. Burası forum demişsiniz, forumun anlamı ve işleyişi bu değil malesef.
Alın aşağıdaki konuyu inceleyin.
https://www.engelliler.biz/forum/di...haklar-ve-haklariyla-ilgili-site-rehberi.html

Üst Alt