Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için Çalıştığıma Dair Örnek Yazı isteniyor

Konular
8
Reaksiyonlar
0
Merhaba,

Verigi indirimi için elimde bir yazı var bunu çalıştığım şirketime verdim ama vergi indirimi uygulanmadı gelir idaresini arayıp söyledim onlarda ozaman çalıştığınız işyerinden çalıştığınıza dair bir yazı ile bize gelmeniz gerekiyor dedi bu yazının bir örnegi varmı yada bu işlemi önceden yapan varmı

Teşekkürler

Xxxx vergi dairesineKemal çakır xx.xx.19xx tarihinden bu yana şirketimiz veya firmamız bünyesinde x personeli (satış elemanı _mühendis _teknisyen vs operatör) olarak çalışmaktadır.. -Firma kaşesi vergi no adres vs.. Islak imzalı Yazılı bir dilekçe ile başvurabilirsin bu yazıyı çalıştığın yer yazacak...

Nostradamus arkadaşım sen bu işlemi önceden yaptın mı yaptıysan nereye gittin ve giderken neler götürdün ben ilk defa yapacagım yardım edermisin

Bu konuya bakan 2 yer varmış birisi Gelir idaresi vatan cad digeri büyük mükellefler vergi dairesi esentepe herhalde

Cevizlibağ / Yeşil Plaza

Ben hangisine gidecegim kafam karıstı

Vatan CAD.
Esentepe
Cevizlibağ

Hangisine gitsem acaba tombalamı çeksem :)

Yaklaşık 2 aydır Vatan Caddesi'nde (Emniyet müdürlüğünün yan tarafında) hizmet veriliyor.Ben de orada yaptırdım.

Raporunun aslını istiyorlar işlem bitince aslı belglerinle işyerine yollanıyor.

2 aydır Vatan'da ise bilemiyorum.
Ben birkaç yıldır İstanbul'da değilim,İzmir'de yaşıyorum.
Çok eskiden Cağaloğlu'nda defterdarlıkta idi,sonradan Cevizlibağ Yeşil Plaza'ya alındı en son bildiğim o.
Ahmet arkadaş 2 aydır Vatan'da olduğunu belirtmiş.

İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığının Vatan Caddesi'nde bulunan Mükellef Hizmetleri Gelir Vergileri Grup Müdürlüğünün Sakatlık Servisi (Vatan Cad.Adnan Menderes Bul.Akşemsettin Mah.No:56 Fatih/İSTANBUL Santral: (212) 453 82 00).

Örnek çalışma belgesi

................... T.C. kimlik nolu .................... ../../.... tarihinden beri ve halen ........................ de çalışmakta olup iş bu yazı kişinin isteği üzere kendisine verilmiştir.
Gereğinin yapılmasını rica ederiz.

firmakaşesi - yetkili isim - imza

Başvuruda noter onaylı sağlık raporu, kimlik fotokopisi, çalışma belgesi istediler. Raporun ve kimliğin aslını görmek istedi. 3 ay sürer dedi. Bilginize...

Üst Alt