Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için çocuğum adına aldığım rapor düşürülüyor. Nasıl itiraz edebilirim?

fibria

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Çocuğuma 2009 yılında önce Marmara Üniversitesinden %80 rapor aldım .Onu Ankara %40' a düşürdü ve Ankara' ya itiraz ettim 2. de Lütfi Kırdar %40 verdi Ona itiraz ettim ve Hakem Hastane Şişli Etfal %80 verdi..

1 yıl sonra tekrar durumumuzda değişiklik olup olmadığının tespiti için yeniden rapor almamız istendi. 2010 Aralık ayında Kocaeli Üniversitesi % 40 verdi ve şimdi rapor onay için Ankara'da .

Şimdi Ben İtirazımı nereye yapacağım. İtiraz Dilekçemi Ankara'ya mı göndereceğim yoksa Sağlık Müdürlüğü'nemi yapayım.Orana İtiraz etmek istiyorum. Kocaeli sınırları içerisinde ikamet ediyorum . Ancak Vergi indirimi talebini vergi yönünden bağlı olduğum YALOVA' dan yapmıştım. Hangi ilin sağlık müdürlüğü' ne başvurmalıyım.

Kocaeli Üniversite hastanesi'nin %40 oran verdiğini nereden biliyorsunuz? Bu bilgi size resmi olarak sunuldu mu?

sevkli gittiğimiz vergi dairesi söyledi ve Ankara'ya gönderdi. Ankaradan ' onaylı hali ile gelmedi daha.

Size bildirilsin oran. Ondan sonra başka bir hastaneye sevk şöşn defterdarlığa başvuru yapabilirsiniz. Eğer onlar "biz karışmayız" derse, bu durumda il sağlık müdürlüğüne gidip itiraz edebilir ve başka hastaneye sevk isteyebilirsiniz.

Üst Alt