Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için defterdarlığa yaptığım başvurudan 3 aydır ses çıkmadı..?

memphis

Yeni Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
Merhaba Arkadaşlar,

3 ay önce işyeri vergi indirimi için beni hastane gönderdi. Bende heyete girdim ve %40'lık rapor verdiler ancak raporun bir kopyasını bana verdiler bir kopyasınıda maliyeye gönderdiler. 3 ay geçmesine rağmen maliyeden bana ne bir bilgi geldi nede işyerine birşey geldi. Bunun sonucunu nasıl öğrenebilirim.

İş yerinize zarf içerisinde bir bildirge gelecek başka şekilde öğrenebileceğinizi sanmıyorum.

Zaten baya da bir zaman geçmiş yakın bir zamanda gelir diye düşünüyorum.

Defterdarlığa gidip sorabilirsiniz aslında, ama zaten işyerinize geleceği için zahmete değmez bence. Ve bence de bir iki hafta içinde gelecektir.

Nasıl yani %40 vergi indirim raporu var ve erken emekli olmaya hak kazanamadı mı.? Bu nasıl olur?

benim de %40 vergi indirim belgem var. şimdi ben bu durumda toplamda 18 yıl sonra emekli olamayacak mıyım

vergi indirim belgesi

5 ay önce erken emeklilik için işyeri beni hastane gönderdi.

gittim heyete girdim ve heyette raporlarımı sultanahmetteki vergi dairesine gönderi. ve bu vergi daireside galiba ankradaki maliyey gönderiyor.

Komedide buradan sonra başlıyor. maliye bakanlığındaki su katılmamış öküzler 3 kere farklı tarihlerde eksik belge var diye vergi dairesine gönderiyor vergi daireside beni farklı tarihlerde arayıp şu eksik bu eskik diyor. Şimdi insan bu öküzlerin aklından şüphe edilmez mi? su katılmamış damızlık öküzler rapora bak ve eksikleri bir çırpıda söylesene.

Ben böyle memletin taaaaaa

Üst Alt