Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için devlet hastane raporu mu, üniversite hastane raporu mu?

hakansezer

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
1
Üniversite hastanesinden alınan raporlar net olarak onaylanıyor devlet hastanesinden alınan raporlar çoğunlukla pürüz çıkarıyor diye bir durum varmı acaba?

Rapor vermeye yetkili hastanelerden alınan raporlarda herhangi bir pürüz çıkacağını sanmıyorum sadece hastalıklarla ilgili iyileşme durumu varsa pürüz çıka bilir

memurum.2 ay önce % 40 raporumla(eğitim araştırma hastanesi) vergi indirimine başvurdum.sadece kurumuma dilekçe verdim.hiç bir pürüz çıkmadı ilk maaşta vergi indirimim başladı.

Devlet hastanesinden aldığım %68 raporum maliyeden hala gelmedi 1 ay oldu. Aklıma gelen konu o oldu devlet hastanesinde doktorlar uzm olduğu için belki raporları farklı değerlendiriyorlar diye düşündüm.

Merhaba arkadaslar itiraz uzerine tepecik egitim arastirma hastanesinden aldim raporu %80surekli lenfoma hastasiyim bende gecen hafta yolladim merakla bekliyorum internettede kayit bulunamadi diyor herkeze hayirli olsun

Merhaba bende lenfome yüzde 77 aynı şekilde süresiz onaylandı telefonla bilgi alın 1 ay sürmedi benim onay

Enegsrip gecmis olsun raporunu yenimi aldin lenfoma harici ekledigin varmiydi benim sadece lenfoma

lenfome yanına göz ve kbb girdim göz 7 kbb 37 falan lenfomede 60 toplamada 77 çıktı alalı 2 ay olmadı hastaneden direk vergi indirimi için başvurduydum burdan aldıgım telefonlarla 1 ay sonra ankarayı aradım süresiz onaylandı dediler bikaç günde iş yerime yazı aslı geldi..40 gün sürmedi benim şansıma

Cok sansliymissin. Insallah benimde ayni olur bu hafta ariyayim bir ankarayi

sabahları 9.11 arası ara zor açıyorlar ama ulaşırsın vergi indirimime başvurdugunu sonuçunu ögrenmek istedigini kimli nosu ile ver onay derse sürelimi degilmi onuda sor sonra muhasebecinden takip edersin...

Halk Sağlığı Kurumunda engelli mazeret tayinlerinde devlet hastanesi raporları kabul etmiyor çünkü testleri kısa ve daha kolay rapor alınabileceğini düşündükleri için sadece araştırma hastanesi ve üniversite hastanesinden alınacak raporları kabul ediyor..

Maliye ise farketmiyor bi arkadaşım %50 devlet hastanesi raporunu maliye kabul etti ama aynı arkadaşım Halk Sağlığı Kurumunda istediği tayin olmadı çünkü raporu devlet hastanesi olduğu için engelli mazeret tayini kabul edilmedi, kurumdan kuruma değişiklik gösteren bir şey her kurumun kendi yönetmenlikleri var..

Dün raporum %68 ile gittiği Maliyeden %71 olarak 2 yıl süreli onaylanmış. 2 yıl sonunda tekrar aynı stres ve koşuşturmaca olacak demekki...:(

Ooo cok iyimis benimki daha sistemde boyle bir kayit yok diyor

sistem sıkıntılı bu aralar. Ben oranı düşürürler diye beklerken yükselttiler fakat 2 yıl sonraya kontrol vermişler :(

Bu aralar hızlı çalışıyorlar ortalama 45 günde vergi indirim yazısı elinizde oluyor ben 3 ay bekledim %60 onaylandı 2015 şanslısınız

Bugun ankaraya ulasabildim raporumu izmir vergi dairesine teslim ettim 15 gun oldu daha ankaraya ulasmamis ne yapilmasi lazim sizce

aytacblt

beklemekten başka çare yok ben altıncı ayda verdim sekizinci ay on ikisinde ankaraya ulaşmış daha hala onayda beklemekte.

Üst Alt