Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için evraklar teslim edildikden kaç gün sonra sonuçlanıyor?

raozcevik

Üye
Konular
37
Reaksiyonlar
0
Merhaba;

Uzun bir uraş sonucu evrakları temin ederek ilgili kuruma teslim ettim raporum için sürekli ibaresi yer almasına rağmen 5 yıllık bir evrak olduğunu belirterek aldılar Bunun geri gelebilme ihtimali var dediler

Merak ettiğin şu ne zaman sonuçlanır ?

hiç merak etme 120 gün içinde ilgili ilindeki maliyeye sonuç ulaşır.

Benimki 45 gun surmustu, arkadas 3,5 aydir emekli olmayi bekliyor.yaza denk geldigi icin olabilirmi.sonuctA toplu maas alacak'

benim rapor sonuçlarım tam üç ayda ankaradan işyerime ulaştı 2006 yılında.

bende 3 ay önce verdim halen bir cevap gelmedi işyerime:2-3 Y DAHA SÜREN MİŞŞŞŞŞŞ:)

arkadaşlar benim 2,5 ayda cevap geldi tekrardan muayeneye yolladılar hastane ankara derken 8 ay sürdü emekli olmam şimdi maaş baglandı çok şükür

kardeşim kısaca yazsana nasıl oldu tüm işlemler:D yani elindeki raporlamı başvuruyorsun bidahamı çıkarıyorsun birde ilerde emkli olabilmek için şartmış bu vergi indirimi doğrumudur??

Elimde var olan rapor ile başvurmuştum ben vergi indirimden yararlanmak için yani yeniden rapor çıkarmadım.
İstenilen belgeleri temin edip verdim. Fakat işten çıkmış bulundum sonuç elime ulaşmadan

Bu durumda sonuç kime gidiyor aceba eylül ayında başvurmuştum otomatik olarak işlem iptal mi oluyor ?

İş veren de geri dönüş yapmadı bana işten cıktığım halde gelicek mi yani sonuçta eylüden bu yana 5 ay geçmiş durumda şuan için

Sonuç illa ki işyerine gönderilir. Ama İzmir sakatlık indirim başvurusu sitesinde sonuç olumlu olarak görünüyorsa, işyerinden takip etmenize gerek yok: SİBİS

Yeni işe başladığınızda defterdarlığa gidip "yeni işyerinde sakatlık indiriminden yararlanmam için bana yazın verin" demen yeterli.

Üst Alt