Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Vergi indirimi için evraklarımı maliyeye verdim. Her hangi bir yeri aramam gerekir mi

Konular
32
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaslar vergi indirimi basvurusu yaptim 8 gun oldu maliyeye evraklarimi verdim acaba bilgi icin bir numarayi aramam gerekiyormu bilginiz icin simdiden tsk. Ederim

Hayır. Onlar raporunu Ankara ya yollayacaklar ,gelen sonucu iş yerinize yollayacaklar.

Arkadaslar bir bu konuyla ilgili ornegin raporum surekli olarak vergi indirimi icin onaylansa ben ikibucuk yildir calisiyom bu ikibucuk yilin vergisinide bana oderlermi nasil yapiliyor birde ornegin bir is yeri acsam adima is yeri vergisini odermiyim

Serbest Meslek erbablari işyerleri için olan vergiye tabii kazançları için indirim alabiliyor onun dışında kalan 4-Bliler bu haktan yararlanamazlar.

Diğer konu, geriye dönük hak talebinde bulanamazsiniz. Başvuru tarihi itibariyle olan ve geçen bir kaç aylık dönem için hak sahibi olursunuz.

Vergi indiriminiz onaylandığı tarihten itibaren geçerli olur ve başlangıç tarihi ve vergi indirimi derecesi belgede yazar. Vergi indiriminizin olmadığı zamana ait ödenmiş vergilerin iadesini isteyemezsiniz.

peki vergi indirimi başvurumuzdan beri geçen süreyi geriye dönük nasıl talep edeceğiz? ben 4 ay bekledim mesela. 300 tl üzerinde meblağ yapıyor. bunu geriye dönük nasıl alabilirim?

ankarada rapor oranimi dusurebilirlermi

Merhaba arkadaslar yaklasik bir ay once rapor aldim polio sekeli birde saga kulakta isitme kaybi toplamda yuzde 47 oran verildi bana acaba raporumu dusurlermi bilgileriniz icin tsk. Ederim

imdatusta

Teorik olarak evet. Ama yakın tarihli raporla zaten olabilecek en alt seviyeden oranlandırıldığı için Maliye de onaylayacaktır

hocam vergi indirimi icin maliyeye bas vurdum 2 ay oldu bir sonuc gelmedi bir yeri aramam gerekirmi

imdatusta

2 ay normal bir süre. Dilerseniz arayıp sormayı deneyin:

Ankara Maliye: 0312 415 3217 | 0312 415 3218

hocam yazdiginiz numaradan aradim yuzde 47ile raporum onaylanmis ben basvurdugum maliyeye bilgi almak icin soriyimmi masima ne zaman yansir acaba birde is yerimede faydasi olurmu bu vergi indirimin cok tsk. ederim saga olun

Üst Alt